Контролер захисту заряду разряду BMS 12S LiFePo 36V 40A

Контролер захисту заряду разряду BMS 12S LiFePo 36V 40A

Код товару: 14700
Доступно:3 шт.
Переглянули: 2560 разів
Купили: 29 шт.
472.4грн
Контролер захисту заряду розряду BMS 16S LiFePo 48V 40A

Контролер захисту заряду розряду BMS 16S LiFePo 48V 40A

Код товару: 14273
Доступно:7 шт.
Переглянули: 3035 разів
Купили: 25 шт.
496.9грн
Контролер захисту заряду розряду BMS 8S LiFePo 24V 40A

Контролер захисту заряду розряду BMS 8S LiFePo 24V 40A

Код товару: 14699
Доступно:6 шт.
Переглянули: 1528 разів
Купили: 20 шт.
448.0грн
Контролер захисту заряду розряду BMS 4*LiFePo4 100A
527.5грн

Контролер захисту заряду розряду BMS 4*LiFePo4 100A

Код товару: 12924
Доступно:3 шт.
Переглянули: 1713 разів
Купили: 6 шт.
400.9грн
Контролер захисту заряду розряду BMS 4S LiFePo4 30A

Контролер захисту заряду розряду BMS 4S LiFePo4 30A

Код товару: 12928
Доступно:4 шт.
Переглянули: 3029 разів
Купили: 45 шт.
108.4грн
Контролер захисту заряду розряду BMS 4S LiFePo4 50-120A

Контролер захисту заряду розряду BMS 4S LiFePo4 50-120A

Код товару: 14674
Доступно:8 шт.
Переглянули: 1574 разів
Купили: 6 шт.
217.9грн
Плата захисту зарядe разрядe 3*LiFePo 9.6V 10.8V 2A

Плата захисту зарядe разрядe 3*LiFePo 9.6V 10.8V 2A

Код товару: 14303
Доступно:9 шт.
Переглянули: 968 разів
Купили: 2 шт.
82.7грн
Плата захисту заряду розряду BMS 1 x LiFePo 3.2V 2A

Плата захисту заряду розряду BMS 1 x LiFePo 3.2V 2A

Код товару: 11908
Доступно:47 шт.
Переглянули: 1186 разів
Купили: 14 шт.
22.4грн
Плата захисту заряду розряду BMS 1 x LiFePo 3.2V 5A

Плата захисту заряду розряду BMS 1 x LiFePo 3.2V 5A

Код товару: 11906
Доступно:12 шт.
Переглянули: 1238 разів
Купили: 13 шт.
37.4грн
Плата захисту заряду розряду BMS 1 x LiFePo 3.2V 5A

Плата захисту заряду розряду BMS 1 x LiFePo 3.2V 5A

Код товару: 11907
Доступно:7 шт.
Переглянули: 1176 разів
Купили: 31 шт.
37.4грн
Плата контролер захисту заряду розряду 2*LiFePo4 3A 6.4-7.8V
56.9грн

Плата контролер захисту заряду розряду 2*LiFePo4 3A 6.4-7.8V

Код товару: 12921
Доступно:11 шт.
Переглянули: 982 разів
Купили: 3 шт.
40.0грн
Плата шуруповерта дрилі 4хLiFePo 14.4V 40A

Плата шуруповерта дрилі 4хLiFePo 14.4V 40A

Код товару: 11644
Доступно:22 шт.
Переглянули: 3162 разів
Купили: 41 шт.
98.8грн
Плата захисту акумулятора з балансуванням BMS LiFePo 24S 72V 40A

Плата захисту акумулятора з балансуванням BMS LiFePo 24S 72V 40A

Код товару: 16145
Доступно:5 шт.
Переглянули: 229 разів
Купили: 2 шт.
914.4грн
Плата захисту акумулятора ферум LiFePo 12.8V 4S 20A з балансуванням
Новинка

Плата захисту акумулятора ферум LiFePo 12.8V 4S 20A з балансуванням

Код товару: 16589
Доступно:6 шт.
Переглянули: 129 разів
Купили: 4 шт.
121.7грн
Плата захисту акумулятора ферум LiFePo 12.8v 4S 8A
Новинка

Плата захисту акумулятора ферум LiFePo 12.8v 4S 8A

Код товару: 16594
Доступно:7 шт.
Переглянули: 84 разів
Купили: 4 шт.
49.1грн
Плата захисту акумулятора ферум LiFePo 3.2V 1S 16A
Новинка

Плата захисту акумулятора ферум LiFePo 3.2V 1S 16A

Код товару: 16593
Доступно:10 шт.
Переглянули: 42 разів
Купили: 1 шт.
37.2грн
Плата захисту акумулятора ферум LiFePo 3.2V 1S 8A
Новинка

Плата захисту акумулятора ферум LiFePo 3.2V 1S 8A

Код товару: 16590
Доступно:6 шт.
Переглянули: 67 разів
Купили: 13 шт.
17.7грн
Плата захисту акумулятора ферум LiFePo 6.4V 2S 10A
Новинка

Плата захисту акумулятора ферум LiFePo 6.4V 2S 10A

Код товару: 16586
Доступно:4 шт.
Переглянули: 68 разів
Купили: 5 шт.
23.4грн
Плата захисту акумулятора ферум LiFePo 9.6V 3S 14A
Новинка

Плата захисту акумулятора ферум LiFePo 9.6V 3S 14A

Код товару: 16587
Доступно:7 шт.
Переглянули: 46 разів
Купили: 3 шт.
57.2грн
Плата захисту балансир BMS LiFePo 3S 9.6V 100A

Плата захисту балансир BMS LiFePo 3S 9.6V 100A

Код товару: 14985
Доступно:4 шт.
Переглянули: 807 разів
Купили: 2 шт.
174.5грн
Плата захисту балансир BMS LiFePo 3S 9.6V 30A

Плата захисту балансир BMS LiFePo 3S 9.6V 30A

Код товару: 14983
Доступно:12 шт.
Переглянули: 1108 разів
Купили: 7 шт.
99.8грн
Плата захисту балансир BMS LiFePo 5S 16V 100A

Плата захисту балансир BMS LiFePo 5S 16V 100A

Код товару: 14987
Доступно:13 шт.
Переглянули: 1481 разів
Купили: 18 шт.
174.5грн
Плата захисту БМС залізо-фосфат BMS LiFePo 12S 35A Daily
Новинка

Плата захисту БМС залізо-фосфат BMS LiFePo 12S 35A Daily

Код товару: 16575
Доступно:2 шт.
Переглянули: 67 разів
Купили: 2 шт.
545.0грн
Плата захисту заряду розряду BMS LiFePo 16S 48V 45A з балансиром

Плата захисту заряду розряду BMS LiFePo 16S 48V 45A з балансиром

Код товару: 14891
Доступно:5 шт.
Переглянули: 1427 разів
Купили: 12 шт.
620.4грн
Плата захисту заряду розряду LiFePo 1S 3.2V 12A

Плата захисту заряду розряду LiFePo 1S 3.2V 12A

Код товару: 15874
Доступно:18 шт.
Переглянули: 309 разів
Купили: 13 шт.
21.6грн
Плата захисту заряду розряду балансир BMS LiFePo 16S 48V 90A

Плата захисту заряду розряду балансир BMS LiFePo 16S 48V 90A

Код товару: 15012
Доступно:3 шт.
Переглянули: 677 разів
Купили: 2 шт.
837.2грн
Плата захисту літієвий акумулятор BMS LiFePo 3.2V 25A

Плата захисту літієвий акумулятор BMS LiFePo 3.2V 25A

Код товару: 16259
Доступно:18 шт.
Переглянули: 208 разів
Купили: 3 шт.
53.6грн
Плата захисту літій ферум балансир BMS 100A 4S LiFePo
368.9грн

Плата захисту літій ферум балансир BMS 100A 4S LiFePo

Код товару: 15069
Доступно:4 шт.
Переглянули: 996 разів
Купили: 2 шт.
286.0грн
Плата захисту літій ферум балансир BMS 50A 4S LiFePo
328.4грн

Плата захисту літій ферум балансир BMS 50A 4S LiFePo

Код товару: 15068
Доступно:3 шт.
Переглянули: 622 разів
Купили: 3 шт.
296.4грн
Контролер захисту заряду розряду BMS 4S LiFePo4 35-70A

Контролер захисту заряду розряду BMS 4S LiFePo4 35-70A

Код товару: 14673
Доступно:Немає на складі
Переглянули: 1869 разів
Купили: 11 шт.
141.4грн
Контролер захисту заряду розряду BMS 4S LiFePo4 50-120A

Контролер захисту заряду розряду BMS 4S LiFePo4 50-120A

Код товару: 14672
Доступно:Немає на складі
Переглянули: 957 разів
Купили: 2 шт.
273.3грн
Контролер захисту заряду розряду BMS 72V LiFePo 24S 45-120A

Контролер захисту заряду розряду BMS 72V LiFePo 24S 45-120A

Код товару: 14654
Доступно:Немає на складі
Переглянули: 1100 разів
Купили: 1 шт.
889.5грн
Плата захисту заряду акумулятор LiFePo 4x3.2V 2A

Плата захисту заряду акумулятор LiFePo 4x3.2V 2A

Код товару: 11293
Доступно:Немає на складі
Переглянули: 953 разів
Купили: 1 шт.
Плата захисту заряду розряду BMS 4 x LiFePo 12.8V 9A

Плата захисту заряду розряду BMS 4 x LiFePo 12.8V 9A

Код товару: 11900
Доступно:Немає на складі
Переглянули: 1523 разів
Купили: 18 шт.
Плата захисту заряду розряду LiFePo 4A 6.4V 7.4V

Плата захисту заряду розряду LiFePo 4A 6.4V 7.4V

Код товару: 14252
Доступно:Немає на складі
Переглянули: 1165 разів
Купили: 12 шт.
Плата захисту заряду розряду LiFePo 6.4V 7.4V 4A

Плата захисту заряду розряду LiFePo 6.4V 7.4V 4A

Код товару: 14251
Доступно:Немає на складі
Переглянули: 823 разів
Купили: 5 шт.
Плата захисту заряду розряду акумулятора BMS 60V 20S LiFePo 45A

Плата захисту заряду розряду акумулятора BMS 60V 20S LiFePo 45A

Код товару: 14738
Доступно:Немає на складі
Переглянули: 918 разів
Купили: 6 шт.
617.2грн
Плата захисту заряду розряду акумулятора BMS 60V 20S LiFePo 90A

Плата захисту заряду розряду акумулятора BMS 60V 20S LiFePo 90A

Код товару: 14739
Доступно:Немає на складі
Переглянули: 769 разів
Купили: 4 шт.
768.8грн
Плата контролер захисту заряду розряду 2*LiFePo4 5A 6.4-7.8V

Плата контролер захисту заряду розряду 2*LiFePo4 5A 6.4-7.8V

Код товару: 12922
Доступно:Немає на складі
Переглянули: 867 разів
Купили: 6 шт.
Плата захисту балансир BMS LiFePo 4S 12.8V 100A

Плата захисту балансир BMS LiFePo 4S 12.8V 100A

Код товару: 14986
Доступно:Немає на складі
Переглянули: 1202 разів
Купили: 19 шт.
174.5грн
Показано з 1 по 40 із 41 (всього 2 сторінок)
Світлодіод LED SMD 0603 зелений 10шт

Світлодіод LED SMD 0603 зелений 10шт

Світлодіод LED SMD 0603 зелений.   Технічні характеристики   Світлодіод..
Високострумний акумулятор LiPo 3.7V 20C 702030 240mah molex 8g

Високострумний акумулятор LiPo 3.7V 20C 702030 240mah molex 8g

Високострумний акумулятор LiPo 3.7V 20C 702030 240mah molex 8g...
Суперконденсатор іоністор конденсатор 2.7V 10F

Суперконденсатор іоністор конденсатор 2.7V 10F

Продається суперконденсатор (іоністор). В наявності на складі, не потрібно чекати замовлення. Про..
Резистор SMD 2512 470K 5шт

Резистор SMD 2512 470K 5шт

Резистор SMD 2512 470K. Ціна вказана за 5 штук...
Викрутка для ремонту телефонів і електроніки 2.0-

Викрутка для ремонту телефонів і електроніки 2.0-

Викрутка для ремонту телефонів та електроніки 2.0-.Рукоятка зручна, ергономічна, не ковзає завдяки д..
Транзистор N-канал 2N7002 60V 0.2A SOT-23 10шт

Транзистор N-канал 2N7002 60V 0.2A SOT-23 10шт

2N7002, Транзистор, N-канал, 60В, 0.2А [SOT-23].   Технічні характеристики  ..
Плата з пружиною GPS модуля NEOWAY M590

Плата з пружиною GPS модуля NEOWAY M590

Плата з пружиною GPS модуля NEOWAY M590. Залишились з розборки. Стан - новая, не використовувалас..
Підвищуючий перетворювач напруги DC 55V 7A 200W

Підвищуючий перетворювач напруги DC 55V 7A 200W

Підвищуючий перетворювач напруги DC 55V 7A 200W.   Технічні характеристики  ..
Датчик освітленості цифровий GY-302 BH1750FVI

Датчик освітленості цифровий GY-302 BH1750FVI

Датчик освітленості цифровий GY-302 BH1750FVI.   Технічні характеристики   ..
Набір 12 алюмінієвих електролітичних конденсатор

Набір 12 алюмінієвих електролітичних конденсатор

Набір з 12 алюмінієвих електролітичних конденсаторів (12 різних ємностей по 1 шт). Дуже зручний в..
Акумулятор Li-Ion 18650 Samsung INR18650-29E 2900mah 3.7V 20mOm

Акумулятор Li-Ion 18650 Samsung INR18650-29E 2900mah 3.7V 20mOm

Акумулятор 18650 Samsung INR 29E 2900mah 3.7V - високоякісний Li-ion акумулятор формату 18650 з висо..
Шайба нейлонова ізоляційна M2*5*1 5шт

Шайба нейлонова ізоляційна M2*5*1 5шт

Шайба нейлонова ізоляційна M2*5*1 5шт...
Конденсатор керамічний SMD 0805 4.7uF 10V X5R 25шт

Конденсатор керамічний SMD 0805 4.7uF 10V X5R 25шт

Конденсатор керамічний SMD 0805 4.7uF 10V X5R. Ціна вказана за 25 штук...
Кабель перехідник тато-мама USB подовжувач 1м

Кабель перехідник тато-мама USB подовжувач 1м

Кабель перехідник тато-мама USB подовжувач 1м...
Конденсатор керамічний SMD 0603 13pF 25шт

Конденсатор керамічний SMD 0603 13pF 25шт

Конденсатор керамічний SMD 0603 13pF. Ціна вказана за 25 штук...
Алюмінієвий радіатор водяного охолодження TEC-80 40*80*10мм бічної

Алюмінієвий радіатор водяного охолодження TEC-80 40*80*10мм бічної

Алюмінієвий радіатор водяного охолодження TEC-80 40*80*10мм бічної...
Акумулятор LiPo 3.7V BL-5C 1020mAh

Акумулятор LiPo 3.7V BL-5C 1020mAh

Акумулятор LiPo 3.7V BL-5C 1020mAh...
Діод Шотткі 1N5819 SS14 10шт

Діод Шотткі 1N5819 SS14 10шт

Діод Шотки 1N5819 SS14. Технічні характеристики IF(AV) - 1.0 A VRRM - 20 V, 30 V, 40 V, 50 V, 6..
Сухар пазовий 4040 сухар паз M6*20*9.6

Сухар пазовий 4040 сухар паз M6*20*9.6

Сухар пазовий 4040 сухар паз M6*20*9.6...
Вертикальний опорний кронштейн для вала SK16

Вертикальний опорний кронштейн для вала SK16

Вертикальний опорний кронштейн для вала SK16...

Блог

За підтримки Arnika чеської некомерційної організації та наших еко-партнерів Дзига із Запоріжжя, командою EcoCity розроблено нове покоління станцій громадського моніторингу якості ..
Ukrainian expert team from Eco City will introduce the newly designed technology of the air quality monitoring stations in the framework of the international project “Campaign for ..
02 жовтня отримали чергове поступлення товарів. Переглянути список отриманих товарів можна за посиланням ТУТ або клікнувши на кнопку у верхній частині сайту...
19 вересня отримали новинки на склад. В асортимент добавились нові контролери для велосипедів, велика кількість паяльної хімії, а також інвертори для різних моніторів. Весь перелік..
14 вересня отримали чергове поступлення товарів. Переглянути список отриманих товарів можна за посиланням ТУТ або клікнувши на кнопку у верхній частині сайту...

Інтернет-магазин beegreen.com.ua допоможе зекономити вам кошти, не відвідуючи десятки магазинів. Вам потрібні електронні компоненти, плати чи модулі для омріяного проекту? Ви можете замовити все на нашому сайті beegreen.com.ua, витративши на це декілька хвилин і навіть не встаючи з дивану:) Наш магазин пропонує декілька тисяч позицій, які є на складі, або може на ньому бути при вашому бажанні. Літієві акумулятори, плати захисту до акумуляторів, запчастини для 3D-принтерів та фрезерних станків, запчастини до електровелосипедів, модулі Arduino, Orange PI, ESP, та багато іншого на нашому сайті beegreen.com.ua. Доставка здійснюється кожного дня, оплата можлива при отриманні після перевірки товару, для оформлення замовлення реєструватись не потрібно. Доставка 1-2 дні. Гарантія якості, можливість повернути товар на протязі 14 днів.