На даній сторінці можна переглянути відгуки покупців і клієнтів про якість сервісу і обслуговування в нашому інтернет-магазині. Протягом декількох років, ще до створення сайту, ми активно працювали на маркетплейсах, про що свідчить наш високий рейтинг і велика кількість відгуків на сайті Prom.ua.

Будь ласка, авторизуйтесь або зареєструйтесь, щоб написати відгук.

Михаил / 14.03.2020
Отправили очень оперативно не смотря на выходной. При отправке кто-то указал не то отделение Новой Почты, однако, после того как я указал на ошибку, быстро исправили, переслали по нужному адресу, еще и деньги за пересылку скинули на карту. Товар качественный, соответствует описанию. Мне сервис понравился. Рекомендую.
Микола / 07.03.2020
Замовляв виготовлення батарей для квадрокоптера. Поки що працюють довше оригінальних. РЕКОМЕНДУЮ!!!
Сергій / 04.01.2020
Замовлення отримав швидко, ціни приємно здивували, працюють оперативно, задоволений магазином, рекомендую!
Олександр / 08.12.2019
Дуже вдячний компанії. Замовлення отримав, все дійшло згідно списку, пакування на відмінно, на зв'язок виходять швидко(йдуть на зустріч покупцю).
Окрема подяка дівчаткам, що робили відео огляд товару товару що я замовив.
Дякую Вам, та подальших успіхів.
З наступаючим св'ятами
Ігор / 21.06.2019
Усе швидко, якісно, за розумними цінами! :)
Doctor Old / 05.12.2018
Бігрін перехвалити важко, це вам не "ворон", де менеджери кидають трубку, навіть не дослухавши запитання.
Roman Y. / 20.11.2018
Великий вибір запчастин для радіоаматорів. Компетентні менеджери. Працюють оперативно. Рекомендую.
Володимир / 30.10.2018
Все на вищому рівні.Дуже задоволений.Велика подяка людям.
Роман / 22.10.2018
Заказывал впервые, отправили через УкрПочту без вопросов, получил-распаковал-спаял-работает. Магазин работает оперативно. Магазином доволен как и товаром, в последующем буду заказывать в данном магазине поскольку большой ассортимент и низкие цены
Володимир / 22.10.2018
Замовленя прийшло швидко. Продавець відповідає швидко, пояснює нюанси, Задоволений магазином, рекомендую!
Показано з 1 по 10 із 23 (всього 3 сторінок)