• Код товару:
    17262
  • Доступно:
    Немає на складі
  • Переглянули:
    1965 разів
  • Купили:
    6 шт.
224грн
Немає на складі

Опис

Високоміцний фіксатор різьби Loctite 262 50мл.

Фіксація різьблення Loctite 262 (Локтайт 262) фіксатор високої міцності для запобігання течі, застосовують у важких умовах роботи. Фіксація болтів в будівельному обладнанні.

Loctite 262 (Локтайт 262) - однокомпонентний, анаеробний, тиксотропний матеріал, блокує різьблення, забезпечує міцність від середньої до високої. (Loctite 262 - Локтайт 262)

Фіксатор різьби високої міцності Локтайт 262, червоний

Характеристики: діаметр різьби: до М36 / 0,25 мм
міцність: висока
тривала температурна стійкість: -55 ° C / 150 ° C

Різьбовій фіксатор запобігає ослабленню і розгерметизацію різьбових з'єднань в наслідок вібрації, захищає різьбу від корозії. (Loctite 262 - Локтайт 262)

Типові області застосування:
Запобігає ослабленню і протікання через різьбові кріпильні з'єднання. Продукт служить мастилом (низька величина К), полегшуючи демонтаж. Найкраще застосовувати при важких умовах роботи, наприклад при фіксації болтів в трансмісіях, в будівельному обладнанні, вузлах залізниці, де потрібно стійкість до сильних ударів, вібрації і напрузі.

Цей продукт не рекомендується для використання в середовищі чистого кисню і збагачених киснем системах, а також в якості герметика для хлору і інших сильних окислювачів.

Рекомендації щодо застосування:
З метою досягнення найбільшого ефекту поверхні слід очистити і знежирити із застосуванням Loctite 7063. Клей слід наносити на болт в достатній кількості, щоб заповнити всю потрібну ширину. Даний клей краще наносити на вузькі зазори (0,05 мм). Застосування продукту на великих різьблення з великими зазорами небажано, т. К. Це може негативно вплинути на швидкість полімеризації і міцність. Цей продукт призначений для отримання контрольованого тертя (відношення крутного моменту до натягнення) в процесі побудови. При критичних натягу це відношення слід перевірити.

Підходить як герметик для електровелосипеда, гіробордів, електросамокатів і квадрокоптера.

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення