• Код товару:
    11817
  • Доступно:
    23 шт.
  • Переглянули:
    3867 разів
  • Купили:
    72 шт.
185грн
Є в наявності

Опис

У монітора несправний інвертор, проте ремонту він не підлягає або чи не знаходиться точно такий же, а, можливо, ціна нового інвертора занадто висока?
 
Пропонуємо альтернативу: цей інвертор універсальний і може бути використаний в ремонті LCD моніторів, у яких розмір матриці становить від 15 до 22 дюймів. До інвертору одночасно підключають чотири лампи CCFL. Для цього плата обладнана чотирма двоконтактними роз'ємами BHS560 - JP2, JP3, JP4 і JP5. Щоб підключити до инвертору ламп CCFL плату дисплея, скористайтеся роз'ємом на шість контактів. З них доведеться задіяти лише чотири контакту: Vin (для харчування) - від 10 до 29 В, ON - для включення інвертора (у вимкненому стані - від 0 до 1,4 В, у включеному - від 1,5 до 5 В), ADJ - регулює яскравість, GND (земля).
 
Інвертор знаходиться в гнучкому корпусі з пластику. Плата обладнана отворами для фіксації. У комплекті є кабель для підключення плати монітора.
 
Технічні характеристики
 
Діапазон напруг живлення: від 10 до 29 В
Сумісний з матрицями від 15 до 22 дюймів
Габарити плати: 13,3 х 3,8 см
Розміри інвертора: 13,3 х 3,8 х 1,7 см

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення