• Код товару:
    16704
  • Доступно:
    Немає на складі
  • Переглянули:
    556 разів
  • Купили:
    3 шт.
254грн
Немає на складі

Опис

Універсальна ручка газу велосипеда з перемикачем і кнопкою синій комплект.

Універсальна ручка акселератора (швидкості) призначена для установки на електровелосипеди, електроскутери, Електроквадроцикли, електромотоцикли і інший легкий електротранспорт, який має кермо велосипедного типу.

Опис
Ця ручка найчастіше використовується на електроскутерах, Електроквадроцикл і електромотоцикл. Внутрішні і зовнішні закінчення ручки газу і парної накладки на ліву сторону керма, виконані з алюмінію. Вони надають ручці міцність і стійкість до механічних пошкоджень. Робоча частина ручок, зроблена з щільної рифленої гуми. Це забезпечує хороше зчеплення з долонями. Обертається частина акселератора розташована по всій довжині рукоятки.

Ручка газу підходить для будь-якої моделі електровелосипеда і електроскутера з будь-яким напругою акумуляторів. При необхідності, інші елементи управління: індикатори заряду акумулятора, кнопки круїз контролю, обмеження або перемикання швидкостей, можна придбати окремо.

Ручка встановлюється на кермо стандартного діаметра - 22мм і фіксується на ньому за допомогою гвинта під шестигранний ключ. Гвинт стягує металевий кронштейн, вбудований в ручку, який надійно утримує ручку на кермі. Усередині ручки є датчик Холла SS-49, який при повороті ручки зміщується щодо постійного магніту. При цьому, на виході з датчика Холла змінюється напруга в діапазоні 1 - 4.2v. Відповідно до рівня напруги, що надходить від ручки газу, контролер змінює швидкість обертання мотор колеса або електродвигуна.

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення