• Код товару:
    17381
  • Доступно:
    44 шт.
  • Переглянули:
    5337 разів
  • Купили:
    100 шт.
2 304грн
Є в наявності

Опис

Сонячна панель гнучка 50W 18V 670*570мм.

Кремнієвий монокристал - пристрій для сонячних електростанцій побутового, комерційного та промислового призначення. Перетворює сонячну енергію в постійний електричний струм. Використовується для автономного та резервного електропостачання приладів, підігріву води, автоматичного зрошення полів. У мережевих фотоелектричних системах сприяє зменшенню споживання від загальної мережі.

Монокристалічні сонячні панелі
Для того, щоб створити фотоелементи для монокристалічних сонячних батарей, кремній вирощується у формі монолітного стержня і потім ріжеться на пластини. Саме тому такі панелі називаються “монокристал” – щоб наголосити на тому, що тут монолітній суцільний кристал кремнію. Оскільки фотоелемент складається із монокристалу, електрони, які генерують потік енергії, мають більше місця для руху. Як наслідок, монокристалічні панелі ефективніші ніж полікристалічні аналоги.

Полікристалічні сонячні панелі
Полікристалічні сонячні панелі також виробляються із кремнію. Проте замість використання суцільного кристалу кремнію, виробники сплавляють багато фрагментів кремнію разом, формуючи пластини для панелей. Саме тому полікристалічні панелі ще інколи називають мульти-кристалічними. Оскільки у кожному елементі є багато кристалів, то для руху електронів є менше місця для руху. В результаті, полікристалічні сонячні батареї мають нижчі показники ефективності, ніж монокристалічні панелі.  
Для використання сонячної панелі спочатку потрібно розрахувати, яка напруга і скільки струму буде споживати підключений пристрій, і зіставити ці значення з вихідними характеристиками сонячної панелі. Якщо значення споживаного струму більше - потрібно або зменшити споживання, або використовувати кілька паралельно підключених сонячних панелей. Якщо значення напруги більше - потрібно використовувати перетворювачі напруги або з'єднати кілька сонячних панелей послідовно. Потрібно встановити панель під прямі сонячні промені під кутом 30 - 55 ° (залежить від широти місцевості), потім підключити до клем панелі пристрій, який буде споживати струм.

Технічні характеристики
  • Структура матеріалу панелі: монокристалічна
  • Кут установки: 30 - 55 ° (залежить від широти місцевості)
  • Вихідна напруга: 18 В
  • Максимальна потужність: 50 Вт
  • Розміри: 670*570мм (робоча зона: 640*480мм)

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Додаткова інформація


Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення