• Код товару:
    17898
  • Доступно:
    83 шт.
  • Переглянули:
    883 разів
  • Купили:
    9 шт.
400грн
Є в наявності

Опис

Гальмівна ручка гальмо електросамоката Xiaomi M365.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА КОННЕКТОР!!!

Ручка гальма для електросамоката Xiaomi m365. На жаль, матеріал з якого виготовлена ​​ручка гальма для електросамоката, недостатньо міцна і має властивість ламатися, якщо апарат випадково падає. При цьому, необхідно враховувати, що даний транспорт, здатний розвивати досить солідну швидкість, і для того, щоб не піддавати себе реальної небезпеки, варто своєчасно замінити цей вузол. Головна умова, якого змогли добитися конструктори цього транспортного засобу, це те, що зробити подібну операцію, може будь-який власник, маючи в своєму розпорядженні мінімальний набір інструментів і трохи знань про техніку.

Незважаючи на свої досить скромні габарити, електросамокат, тим не менш, є транспортним засобом, здатним розвивати досить пристойну швидкість, і тому, завжди присутня необхідність, в можливості легко його зупинити. Саме з цією метою, на кермі, розміщена ручка гальма, керуюча досить надійним механізмом. Однак, вона має властивість ламатися, при падінні, і тому, іноді виникає необхідність в її заміні. Ця операція, виконується досить просто, за допомогою однієї викрутки, і тому, зняти поламану і встановити на її місце нову ручку, зможе будь-який власник подібного апарату.

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення