• Код товару:
    17649
  • Доступно:
    25 шт.
  • Переглянули:
    1217 разів
  • Купили:
    52 шт.
290грн
Є в наявності

Опис

Потужний напівпровідниковий автомобільний моторний привід BTS7960 43A. Драйвер мотора BTS7960 - дозволяє управляти одним колекторним двигуном розрахованим на напругу від 5,5 до 27,5 В постійного струму до 43 А. Але так як клеммник Встановлений на платі не розрахований на такі струму, то для довготривалої роботи рекомендується використовувати двигуни з струмом споживання до 10 А. за допомогою даного драйвера можна керувати швидкістю двигуна, напрямком його руху, виконувати гальмування і контролювати навантаження яку відчуває двигун. Драйвер побудований на базі H-моста зібрано з двох полумостового на чіпах BTS7960. Чіпи BTS7960 підтримують ШІМ до 25 кГц (наприклад, в Arduino UNO частота ШІМ всього 0,5 кГц) і забезпечені схемами захисту від короткого замикання, перегріву, перенапруги (на висновках клеммники S + і S-) і падіння напруги нижче 5,5 В (на висновках клеммники S + і S-). Чіпи BTS7960 мають висновок стану «IS» напруга на якому змінюється пропорційно току протікає через двигун (що дозволяє визначити, яке навантаження відчуває двигун), а в разі виявлення помилок, висновок «IS» працює як прапор виявлення помилки встановлюючи в логічну «1». На платі висновки чіпів «IS» притиснуті до GND через опір 10 ком і підключені до виходів плати «L_IS» і «R_IS». На платі драйвера встановлено шинний формувач на базі чіпа 74HC244 Який забезпечує розв'язку логічних рівнів керуючих сигналів між входами «L_EN», «R_EN», «L_PWM», «R_PWM» і входами чіпів BTS7960. Завдяки наявності шинного формувача управляти драйвером можна логічними рівнями як 3,3 В, так і 5 В логіки. Характеристики Напруга живлення двигуна: від 5,5 до 27,5 В постійного струму (поза зазначеного діапазону драйвер перейде в режим захисту). Напруга харчування логіки: 5 В постійного струму. Максимально допустимі ток мотора: 43 А (короткочасно). Максимально допустимі струм двигуна: 10 А (довготривало). Максимальна частота ШІМ на керуючих висновках: 25 кГц 

Напруга логічних рівнів на керуючих висновках 3,3 або 5 В


Datasheet

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення