• Код товару:
    17650
  • Доступно:
    6 шт.
  • Переглянули:
    1741 разів
  • Купили:
    21 шт.
291грн
Є в наявності

Опис

Плата управління RAMPS 1.6 3D принтером Arduino Mega.

Покращена версія популярної плати (Шилд) RAMPS для контролера Arduino Mega, які служать ядром для створення саморобних 3D принтерів Reprap. Використовується в принтерах: Prusa, Prusa2, Huxley, Mendel і інших схожих за конструкцією принтерах, що використовують два крокових двигуна на осі Z.

Плата сумісна з драйверами для крокових двигунів А4988 або DRV8825. Також на платі присутні всі необхідні роз'єми для підключення зовнішніх елементів принтера, їх налаштування та заміни. Плата RAMPS 1.6 є оновленою версією: збільшена потужність по живленню до 270 Вт за рахунок застосування транзисторних ключів WSK220N04 для нагріву столу, покращено охолодження силових транзисторів, додані самовідновлюваний запобіжник і здвоєний роз'єм для підключення двох двигунів осі Z від одного драйвера.

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення