• Код товару:
    14601
  • Доступно:
    Немає на складі
  • Переглянули:
    2471 разів
  • Купили:
    3 шт.
226грн
Немає на складі

Опис

Паяльник ZD-70DA 20 / 130W - паяльник з турбокнопкою, для швидкого підвищення потужності паяльника з 20 Вт до 130 Вт. Для пайки радіодеталей, мікросхем і роз`ємів. Для швидкого розігрівання необхідно натиснути кнопку, але не довше, ніж на 30 секунд кожні 2 хвилини!

Паяльник ZD-70DA 20-130W популярний серед радіолюбителів завдяки розширеному функціоналу. Ним можна виготовляти не тільки пайку радіодеталей на друковані плати, але і пайку виводів трансформаторів, роз'ємів, клем та інших комутаційних елементів. Дана модель вигідно відрізняється завдяки керамічному нагрівачеві, зміненому жалу і можливості ступеневого перемикання потужності від 20 до 130 Ват.

Паяльник ZD-70DA 20-130W має функцію переключення потужності з 20 Вт до 130 Вт. На корпусі розташована невелика кнопка з пружинкою без фіксації. Після подачі живлення паяльник ZD-70DA 20-130 Вт споживає потужність 20 Вт, що досить для роботи з радіодеталями. Для включения режиму 130 Вт необхідно натиснути і утримувати кнопку регулювання. Прилад досягає необхідної величини потужності за 10 секунд. Важливо пам'ятати, що пайка в такому разі за часом не повинна перевищувати 30 секунд. Цього інтервалу цілком достатньо, щоб розігріти і провідники, і припій і забезпечити якісний процес самої пайки.

Технічні характеристики

Напруга живлення: 220 В
Два режими потужноті: 20 Вт / 130 Вт
Підключення до мережі: стандартна вилка з заземленням
Матеріал ручки: пластик
Нагрівач: керамiчний
Додаткова захист нагрівального елемента
Жало: змінне, зносостійке
Діаметр жала: 5 мм
Керамічний захисний ковпачок

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення