• Код товару:
    10493
  • Доступно:
    50 шт.
  • Переглянули:
    6452 разів
  • Купили:
    555 шт.
56грн
Є в наявності

Опис

Модуль реле 5V для Arduino PIC ARM AVR використовується для управління різними приладами з великим вхідним струмом. Стандартний інтерфейс, через який можна управляти релейним модулем за допомогою контролерів Arduino, 8051, AVR, PIC, DSP, ARM, ARM, MSP430, TTL logic або з комп'ютера. для використання релейного модуля необхідно підключити керований пристрій.
 
Потім потрібно підключити живлення 5В до висновків Vcc і Gnd модуля. Потім до керуючих висновків ln1 - ln2 релейного модуля потрібно підключити мікроконтролер, комп'ютер або інше управляючий пристрій і приступати до роботи. До кожного з 2 реле підключений червоний світлодіод, який буде світитися, коли реле включено. Управління модулем здійснюється за допомогою мікроконтролера, комп'ютера або іншого мікропроцесорного керуючого пристрою. На платі релейного модуля є джампер для перемикання між Gnd-Vcc і Vcc-JDVcc (5В Arduino і 5В джерела живлення).
 
Релейний модуль має два інтерфейси - для підключення керуючого пристрою (мікроконтролера, комп'ютера) і для підключення керованих приладів до реле: для підключення релейного модуля до пристрою використовується 4-піновий інтерфейс. Контакти GND і VCC для підключення +5, висновки ln1 - ln2 для підключення керуючого сигналу. для підключення керованих приладів до реле на платі присутній 6 контактів-затискачів (по 3 на кожне реле).
 
Живлення релейного модуля здійснюється або від керуючого пристрою, або від зовнішніх джерел живлення (блоків живлення, батарей). Якщо вам потрібна повна оптична ізоляція підключіть Vcc до виходу +5 Arduino, але не підключайтеся до Gnd. Приберіть джампер Vcc to JDVcc. Підключіть окремі +5 до висновку JDVcc і Gnd з плати - це дасть харчування для транзисторів і обмотки реле. Якщо ж вам достатньо ізоляції реле то можна просто живити модуль від висновків Arduino + 5В і Gnd і залишити джампер Vcc to JD-Vcc на своєму місці.
 
Технічні характеристики
 
Струм навантаження: до 10А
Напруга навантаження: DC - до 30В, AC - до 250В
захист
Pабочий ток реле: 15 - 20 мА
Керуюча напруга реле: 5В

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення