• Код товару:
    12074
  • Доступно:
    24 шт.
  • Переглянули:
    3161 разів
  • Купили:
    39 шт.
146грн
Є в наявності

Опис

Запасна і / або складова частина колісної платформи двигун-редуктор і колесо для проектів на Arduino контролерах (для пересувних роботів). Для використання пристрою потрібно мати або вже готову колісну платформу, або купити кілька (від 2 до 4) коліс з двигуном-редуктором і платформу (шасі). Якщо ви вже маєте колісну платформу, то цей пристрій буде як запасна частина на випадок виходу з ладу основного компонента. 
 
Якщо ви збираєте колісну платформу з нуля, потрібно спочатку слід визначитися в який бік будуть повернені клеми двигунів - всередину або назовні; в якому місці двигуни будуть кріпитися за спеціальні вушка - ближче до центру або на краях шасі. Так як вісь двигуна-редуктора виведена на дві сторони - будь-який варіант монтажу прийнятний.
Потім, в залежності від того, як встановлені двигуни-редуктори, потрібно надіти колеса на виступаючі назовні осі. Потім до двигунів потрібно підключити живлення. Залежно від полярності підключення живлення - двигуни будуть обертатися в різні боки. Цей момент потрібно обов'язково враховувати, щоб не вийшло, що колеса крутяться в різні боки.
 
Управління двигуном-редуктором здійснюється від Arduino контролера або іншого мікропроцесорного керуючого пристрою. Живлення двигуном-редуктором здійснюється або від Arduino контролера (іншого мікропроцесорного керуючого пристрою) або від зовнішнього джерела живлення. Краще використовувати зовнішні джерела живлення, тому що при великому навантаженні можна спалити мікроконтролер. Напруга живлення 3 - 12 В.
 
Технічні характеристики
 
Коефіцієнт передачі: 48: 1
Робоча напруга: 3 - 12 В (рекомендований 6 - 8 В)
Число оборотів холостого ходу (3 В): 100 об / хв
Число оборотів холостого ходу (6 В): 200 об / хв
Струм холостого ходу (3 В): 60 мА
Струм холостого ходу (6 В): 71 мА
Струм: 70-470 мА (в залежності від навантаження)
Крутний момент (3 В): 1,2 кг х см
Крутний момент (6 В): 1,92 кг х см
Максимальна швидкість: 70 см / с
Матеріал шини: гума
Діаметр колеса з шиною: 6,6 см
Ширина колеса: 2,66 см
Вага комплекту: 45 г
 
Комплектація
 
Двигун-редуктор
Колесо

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення