• Код товару:
    12152
  • Доступно:
    1 шт.
  • Переглянули:
    5003 разів
  • Купили:
    58 шт.
540грн
Є в наявності

Опис

Графічний LCD-12864 екран з SD рідером і ШИЛД для підключення до RAMPS 1.4. Підключення набору LCD12864-RAMPS-1.4 і плати RAMPS до 3D принтера повністю позбавляє від необхідності підключати 3D принтер до комп'ютера через шнур USB. Моделі G-Code можуть завантажуватися безпосередньо через SD-карту, а LCD12864 екран і кнопки управління дозволяють контролювати хід поточній пресі та при необхідності міняти її параметри.
 
Технічні характеристики
 
Тип дисплея: рідкокристалічний
Роздільна здатність дисплея: 128 на 64 точок
Розміри екрану: 72 х 40 мм
Регулятор контрастності
20-контактний інтерфейс підключення
Напруга живлення: 3 В або 5 В
Габарити модуля: 93.0 х 70.0 х 7.5 мм
Вага: 74 г.
 
Важливою особливістю набору LCD12864-RAMPS-1.4 є наявність кнопки екстреної зупинки друку. На платі є змінний резистор, яким здійснюється регулювання контрастності дисплея LCD. Розміри набору LCD12864-RAMPS-1.4 і схема набору LCD12864-RAMPS-1.4 є на малюнках.
 
Набір LCD12864-RAMPS-1.4 включає в себе: графічний LCD12864 екран, SD-рідер, APLS енкодер, адаптер для підключення до плати RAMPS і два шлейфи 10-pin (довжина провідників кожного шлейфу становить 40 см). Всі елементи набору LCD12864-RAMPS-1.4 легко підключаються один до одного, а підключення до RAMPS займе у вас лічені секунди.
 
Набір LCD дисплея сумісний з картами RAMPS версій 1.4. Підтримка дисплея LCD12864-RAMPS-1.4 прекрасно реалізована в прошивці Marlin.
Вбудований кард-рідер SD card дозволяє завантажувати G-Code моделі безпосередньо з SD-карт. Контролювати процес друку можна за допомогою LCD дисплея і кнопок управління печаткою 3D принтера. Детальний опис процесу друку дивіться у розділі "Друк з SD-карти" інструкції по експлуатації 3D принтера Reprap Prusa Mendel i3.
 
Підключення
 
На задній стороні панелі управління LCD Full Graphic Smart Controller розташовано два гнізда для підключення шлейфів (в комплекті) позначені як EXP1 і EXP2, а також спеціальний слот для підключення SD карти (SD карта в комплект не входить). Приєднання панелі управління LCD Full Graphic Smart Controller до плати RAMPS 1.4 відбувається через спеціальний перехідник Smart Adapter (в комплекті). Гнізда на переходнике (Smart Adapter) позначені як EXP1 і EXP2 для правильного підключення. Перехідник (Smart Adapter) підключається до RAMPS 1.4 через спеціальний роз'єм. При правильному підключенні LCD12864-RAMPS-1.4 до RAMPS 1.4 і налаштування в прошивці екран LCD буде функціонувати, одержуючи харчування по підключеному USB кабелю від комп'ютера. Резистор регулювання контрастності LCD дисплея розташований на лицьовій стороні плати з лівого боку.

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення