• Код товару:
    17122
  • Доступно:
    Немає на складі
  • Переглянули:
    4317 разів
  • Купили:
    16 шт.
295грн
Немає на складі

Опис

Дисплей плата самоката Xiaomi M365. Рульова плата для електросамоката Xiaomi MiJia Electric Scooter m365 необхідна для управління гаджетом. Плата є частиною управління електосамокатом, заміна може знадобитися при виході з ладу комплектної, при попаданні на поверхню води, пилу, бруду, механічному пошкодженні під час падіння або удару.

Рульова плата відповідає за безпеку, керування транспортним засобом, це важливий елемент загальної системи гаджета. Конструкція самоката проста і надійна, але вода, бруд і механічні дії можуть вивести з ладу окремі елементи управління, включаючи плати. Температурні перепади та короткі замикання викликають окислення контактів, падіння і різкий удар стають причиною загальної поломки, тобто кермо перестає слухатися або не функціонує належним чином. При будь-якому із зазначених випадків потрібна заміна плати.

Виконати заміну може майстер в умовах сервісного центру після технічної діагностики. Таке рішення дає можливість уникнути подальших поломок і виключити неправильну установку. Але заміну також можна виконати самостійно. Для цього знімається кожух, акуратно від'єднати з'єднують кабелю, замінити пошкоджену плату. Перед лагодженням електросамокат обов'язково відключається, батарею на час ремонту рекомендується зняти, щоб виключити випадкові включення і пошкодження всієї керуючої системи гаджета. Далі встановлюється нова плата, приєднуються роз'єми, на місце ставиться акумулятор і кожух. Пристрій включається, перевіряється працездатність гаджета.

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення