• Код товару:
    17618
  • Доступно:
    27 шт.
  • Переглянули:
    2791 разів
  • Купили:
    28 шт.
1 210грн 600грн
Є в наявності

Опис

Увага! Акумулятори уцінені. Розпродаємо залишки. Попадаються мягкі та з слідами використання.

Акумулятор LTO літій-титанат 30AH 2.4V 2.3V 0.5mR. Літій-титанатні акумулятори мають чудові характеристики, такі як: тривалий термін служби, який перевищує 20 000 циклів заряду/розряду; швидкий час зарядки (6 хвилин); великі сили струму на вході/виході, які можна порівняти з конденсаторами, а також експлуатація при низьких температурах аж до -50 ° C.

Застосування
Автомобільні акумулятори, акумулятори сонячної електростанції, електричні мотоцикли, електричні трицикли, електромобілі, потужні інвертори, базові станції зв'язку, мобільні електростанції та інше обладнання, яке потребує зберігання великої місткості. Тип силового електромобіля, що підходить для потужного машинобудування, електромобілів, проектів накопичення енергії, виробництва аварійної енергії Ups, потужних електричних мотоциклів, потужних електричних триколісних велосипедів, потужних чотириколісних старомодних транспортних засобів та електричних чотириколісних автомобілів. Може використовуватися для шестиколісних електричних вантажівок, також може використовуватися для підключення інверторів, модифікованих RV для електроживлення, мобільних вантажівок для морозива, зберігання сонячної енергії, освітлення квадратного джерела живлення і зовнішнього льоду для холодних напоїв. Китайці використовують їх в електробуси (коло проїхав, зарядився за п'ять хвилин і ще коло, так роками вони його укатують).

Технічні характеристики
Номінальна напруга: 2.4V
Зарядна напруга: 2.8V
Рекомендована напруга розряду: 1.7V
Ємність: 30Ah реально досягає 34-35Ah
Внутрішній опір: 0.5mR
Безперервний струм розряду: 300A (3-10C)
Максимальний струм розряду: 450A (15C)
Швидкий заряд займає всього 6-10 хвилин
Тривалий термін служби: в 10 разів більше, ніж у традиційних літій-іонних батарей
Робоча температура: -50 ... + 50 C
Вага: 1090g
Розмір: 260*260*8.2mm

Тестування
Акумулятори повністю нові, це видно по пелюстках зблизька, можна подивитися на загальних фото. Проводили тестування на внутрішній опір, показник складає 0.5mR. Результат на фото нижче.


Ємність відповідає заявленій виробником і складає більше 30Ah. Результат на фото нижче.


Перед відправкою перевіряємо кожний на внутрішній опір, відбираємо під покупця з однаковими характеристиками. Можемо приварити додаткові пелюстки або зібрати в батарею, звертатись в чат на сайті.

Коментарі 0

Ще не було коментарів.

Як купити

Для покупки реєстрація не обов`язкова! Якщо хочете зробити замовлення, - просто добавте потрібні вам товари в корзину, вкажіть свої дані та натисніть кнопку "Оформити замовлення". Ми зв`яжемось з вами в найближчий час.

Оплата
- переказ на карту-ключ рахунку ПБ
- онлайн без комісії картою будь-якого банку (LiqPay)
- безготівковий переказ без ПДВ для юридичних осіб
- готівкою чи картою при доставці (тільки Новою Поштою при замовленні від 100 грн)
- готівкою або через термінал в нас в магазині

Доставка
- Нова Пошта
- Укрпошта (тільки при передоплаті)
- самовивіз (можете також викликати кур.єра Глово по Івано-Франківську)

Відправлення товару відбувається кожного робочого дня. В більшості випадків, ваше замовлення виїде в день заявки/оплати або на другий день. Замовлення самовивозом можна забрати в нашому магазині, після заявки зателефонуємо вам і скажемо, коли посилка з замовленням буде готова до видачі.

Гарантія та повернення
- повернення на протязі 14 днів, якщо товар не підійшов
- гарантія від 6 місяців на товари власного виготовлення